Шато Еркеч

Общи условия и правила за ползване на шато Еркеч, с.Козичино

Добре дошли в Шато Еркеч,
бихме искали да Ви запознаем с основните правила на този дом. Те са създадени така, че да гарантират комфорта и безопасността Ви. Правилата следват международно установени практики.

-По време на престоя си, моля пазете околната среда, бъдете разумни с използването на водните ресурси и електричество.

– Моля поддържайте къщата чиста, както правите с Вашия дом.

– При освобождаване гостите са длъжни да оставят наетата от тях къщата в приличен вид – почистен кухненски бокс и измита посуда.

– Моля грижете се за мебелите в шато Еркеч.

– По време на престоя Ви, то е Ваше.

Резервации, Плащане и Анулиране

– Минималният престой в шатото е 1 нощувка.

– Резервацията Ви е гарантирана с депозит, равен на 50% от общата сума за престоя Ви. Останалите 50% се заплащат при настаняване.

– При анулиране или редуциране на броя на нощувките до 14 дни преди датата на настаняване, се връща 50% от стойността на получената като депозит сума.

– При анулиране на нощувките до 7 дни преди датата на настаняване, получената сума като депозит не се връща.

– Анулиране или редуциране на броя на нощувките след настаняване или по време на престоя НЕ е възможно, клиентът е длъжен да заплати сумата за целия резервиран престой.

– След направата на резервация, депозит се заплаща до 2 работни дни. В случай, че липсва плащане направената резервация се счита за анулирана.

– Резервации, направени в последния момент /до 7 дни преди началната дата/, изискват пълно плащане на престоя. При анулирането на този вид резервация, сумата не се възстановява.

– В цената е включена туристическа такса. Цените са в български лева.

Настаняване/Напускане

– Настаняването става след 15 часа.

– Напускането става до 12 часа.

– Цялата къщата е за 15 души, при допълнително резервеиране на луксозната мансарда общия капацитет на шатото става 17 души.

Поверителност на Вашите лични данни

– Следвайки националното законодателство, като собственици ние сме задължени да събираме Ваши лични данни при настаняване.

– Всички събирани лични данни са поверителни и при никакви обстоятелства няма да бъдат разпространявани и/или използвани от нас и/или предоставяни на трети страни, освен на държавни институции и то само ако имат правно основание за това.

Депозит за щети

– Интериорът на Шато Еркеч е създаден с много любов, по индивидуален проект, за да предложи на нашите гости комфорт, уют, лукс и чувство за уникалност.

– За да се гарантира доброто отношение към интериора, мебелите и оборудването в тази къща, се изисква предоставяне на депозит от 1000 лв. при настаняването.

– Съгласно действащото законодателство и тези Правила, отстраняването на всички щети, нанесени от гостите на къщата, се заплащат от тях.

– В случай на големи загуби или повреди по време на наемния период, собственикът на Шато Еркеч може да изиска гостите да освободят туристическия обект без право на обезщетение или възстановяване на платената сума, както и да им бъде потърсена финансова отговорност до пълния размер на щетите.

– При отсъствие на щети, пълната сума от 1000 лв се възстановява при напускане на вилата.

Пушене

– НЕ СЕ ДОПУСКА пушене в нито едно от закритите помещения на вилата. Това включва бездимни цигари, наргиле, пури, цигари и всякакви димящи лично приготвени или фабрични устройства. За Ваше удобство на всички тераси на открито има поставени пепелници.

– Моля, не забравяйте да поставяте използваните материали след пушене в пепелниците.

– При нарушение на тази политика, от Вашия депозит ще бъде удържана сума от 300 лв. за почистване и премахване на миризмата.

Деца

– Ние също обичаме децата. Децата са добре дошли в шатото, но те трябва да са под надзор на възрастни по всяко време на денонощието.

– Собственикът на Шато Еркеч не носи отговорност за настъпили травми с децата на гостите в рамките на туристическия обект, както и извън него.

– Грижата за децата е отговорност на техните родителите.

Хавлии

По време на Вашия престой са осигурени хавлии за баня. Те трябва да бъдат оставени в стаята при напускане. Всички липсващи хавлии, ще бъдат таксувани в троен размер.

Домашни любимци

– Ние обичаме животните, но има гости със здравословни проблеми като алергии и други. Поради това, престоя на домашни животни НЕ Е РАЗРЕШЕН. Благодарим за разбирането!